Volg ons op Facebook

Diensten

Slankzeeland heeft verschillende diensten.

 1. BBB cabineIn onze B.B.B.- cabine worden liggend op een comfortabele manier grondoefeningen gedaan. Men doet de oefeningen snel in een verwarmde cabine waardoor de hartslag verhoogd. Veel oefeningen gebeuren met weerstand zodat de spierversteviging optreed met als gevolg verlies van vele centimeters vooral om de taille en heupen. Vanaf 80,- per maand en dit is incl voedinsaanpassingen, wegen en iedere keer begeleiding, zijn wij de goedkoopste van Zeeland en het belangrijkst is: `Slankzeeland, waar niemand buiten gaat zonder resultaat`!!!

 2. Lymfedrainage
  Figuurcorrectie door handmatige vacuümmassage.
  Resultaat zoals op foto is te zien is binnen 3 weken behaald.
  Liposuctie of ander chirurgisch ingrijpen wordt hiermee overbodig
  .

  bsa voor   bsa na
  voor behandeling na behandeling

  Nu is er de kans om in 6 beurten veel cellulite te verliezen d.m.v. handmatige lymfedrainage. Er zijn 3 verschillende cellulite types in deze westerse wereld. Wij kijken individueel naar het probleem en zullen dus ieder persoon verschillend moeten benaderen. Tijdens deze behandeling zal u begeleid worden door een hiervoor opgeleide dame.

 3. Fitness circuit
  Fitness circuit, een complete training in 30 minuten
  Ons 30 minuten circuit is voor jong en oud. Oefeningen zijn vrijwel voor iedereen `te doen`. Tijdens deze sessie doen we zowel conditioneel als spierverstevigende oefeningen. U bent niet verplicht een dieet te volgen, ook als u lekker een half uurtje wilt sporten kunt u bij ons terecht.

 4. Personal training
  Personal training thuis?
  De voordelen van werken met een trainer:

  • U krijgt een lifestyleadvies op maat
  • U traint onder zeer deskundige begeleiding
  • U krijgt mentale en fysieke begeleiding, wanneer u dat nodig heeft
  • U wordt beloond voor uw inzet en prestaties
  • U zult plezier krijgen in de dingen die u gaat doen
  • U staat er nooit alleen voor
 5. Klankmassage
  Helende klanken, een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed hebben op je lichaam en emoties. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.
  Ons lichaam heeft diverse energiecentrales (genaamd chakra’s) die verbonden zijn met het zenuwstelsel. Deze zorgt voor de juiste hoeveelheid energie die organen en andere weefsel nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Wanneer er ergens door omstandigheden meer energie nodig is, ontstaat dan in de ene chakra een overschot aan energie en in de andere chakra een tekort. Deze disbalans kun je waarnemen in je doen en laten, behalve fysieke klachten (bv. rug-en darmklachten, hoofdpijn, druk op borst) uit zich dat ook in psychische klachten angsten, onzekerheden, verwaarlozing etc.). Met behulp van klankschalen en stemvorken kunnen we de chakra’s synchroniseren. Vanuit de chakra’s wordt de energie verdeeld. Eerst naar het zenuwstelsel, de hormonale klieren en  daarna naar het bloed om het lichaam van energie te voorzien. Na de massage stroomt de energie beter door de energiebanen (genaamd meridianen) en worden blokkades (vastzittende energie) afgevoerd.  Zodra de balans van de chakra’s hersteld is, ervaart u rust in uw lichaam en het stimuleert het zelfhelend vermogen.
  De klankmassage duurt circa 60/90 minuten.

 

Een Personal Trainer duur?
Vaak denken mensen dat een personal trainer alleen voor de rijkere mensen te betalen is. Dat is niet zo want Slankzeeland heeft verschillende manieren en programma's om u te begeleiden. Informeer daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij bespreken met u wat voor u de beste en tevens goed betaalbare begeleiding is!

Hoe gaan we te werk?

Kennismakingsgesprek
Er wordt gestart met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertellen wij wie wij zijn en wat wij u kunnen aanbieden. U kunt uw wensen en verwachtingen aan ons kenbaar maken. Wij zullen al uw vragen beantwoorden. Zo krijgen wij een goed beeld van elkaar en krijgt u van ons een vrijblijvend advies over uw gezondheidssituatie. Mocht u hier een goed gevoel aan overhouden, vangt het vervolgtraject aan en laat u zich verder door ons begeleiden en trainen.

Training
Wanneer het trainingstraject met u is doorgenomen, gaat u samen met een trainer van Slankzeeland aan de slag op uw favoriete tijd, plaats en locatie.

Evaluatie en vervolgtraject
Afhankelijk van uw doelstelling zal uw startprogramma variëren van 8 tot 12 weken. In dit programma zit een evaluatie- en testmoment om, daar waar nodig, het programma aan te passen aan uw huidige situatie. Na 8-12 weken (afhankelijk van het soort programma) vindt er weer een evaluatie- en testmoment plaats. Samen met uw trainer van Slankzeeland worden uw vorderingen besproken en wordt er gekeken naar welk vervolgtraject voor u het beste is.

 

Terug naar boven

© Copyright Slankzeeland
ReDesign: DBA