Wil je ontspannen op een heel diep niveau? Het zelfherstellend vermogen van je lichaam een boost geven? Dan is een klankschaalmassage echt iets voor jou.

De betoverende klanken die een klankschaal voortbrengt hoor je met je oren, maar ook wordt er door de vibraties veel aangeraakt in je energetische lichaam; de zogenaamde onzichtbare ruimte die bij jou hoort. Dit geeft een ervaring van een innerlijke massage. De trillingen hebben een helend effect op je hele systeem en maken je meer bewust van je lichaam.

Hoe werkt een klankmassage?

Ons lichaam bestaat voor het overgrote deel uit water. Als water gaat bewegen ontstaan er golven. De trillingen die een klankschaal teweegbrengt, veroorzaken deze (geluids)golven in je lijf. Dit zorgt ervoor dat energieblokkades in het lichaam weer in beweging komen. Die beweging is nodig om afvalstoffen af te voeren. Door de stroming in je lijf wordt je zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Disbalans in je energiehuishouding opheffen

Ons lichaam heeft diverse energiecentrales (chakra’s) die verbonden zijn met het zenuwstelsel. Chakra’s zorgen voor de juiste hoeveelheid energie die organen en andere weefsels nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Wanneer er door omstandigheden ergens meer energie nodig is, kan in het ene chakra een overschot aan energie ontstaan en in het andere chakra een tekort.

Met de juiste kennis over het energetische lichaam kun je deze disbalans waarnemen in iemands doen en laten. Naast fysieke klachten (zoals rug-en darmklachten, hoofdpijn, druk op borst) kunnen ook psychische klachten ontstaan zoals angsten, onzekerheid, depressie, etc.

Met behulp van klankschalen en stemvorken kunnen chakra’s weer in balans worden gebracht. Na de massage stroomt de energie beter door de energiebanen (meridianen) en worden blokkades – oftewel vastzittende energie – afgevoerd. Zodra de balans van de chakra’s hersteld is, ervaar je rust in je lijf.

Een klankmassage is bijzonder geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten, stress ervaren, of te kampen hebben met een burn-out (of depressie?). De klanken hebben een positieve invloed op je lichaam en op je emoties.

De voordelen van een klankmassage op een rij

  • Brengt ontspanning en rust
  • Geeft helderheid in je hoofd
  • Maakt je meer bewust van je lichaam
  • Bevordert de energiestroom in je lijf
  • Brengt je chakra’s in balans
  • Stimuleert het zelfhelend vermogen
  • Het verminderen van pijn bij een diversiteit aan fysieke klachten.

Jouw investering

Klanschaalsessie van 1,5 uur: € 100,00