Heb je behoefte aan figuurcorrectie, maar dan zonder chirurgische ingrijpen? Probeer lymfedrainage!

Lymfedrainage kan worden ingezet voor figuurcorrectie door middel van het gebruik van een handmatige vacuümmassage. Dit maakt liposuctie of andere chirurgische ingrepen overbodig.

Wat is lymfe en waarom moet de afvoer worden gestimuleerd?

Lymfe is een lichaamsvloeistof in het lymfevatenstelsel. Hierin worden stoffen opgenomen die door het bloed worden afgegeven, zoals een teveel aan eiwitten, vocht of bacteriën. Op plekken waar het lichaam een overmaat aan afvalstoffen vasthoudt, kan lymfedrainage worden toegepast. Het afvoeren van afvalstoffen wordt hierdoor gestimuleerd.

De behandeling kan gevoelig zijn, maar je zit daarna letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel. De werking van een lymfedrainage op jouw onderhuidse lagen is te vergelijken met klittenband. Als het nieuw is, voelt het stug en strak, maar naarmate je het vaker gebruikt wordt het weefsel soepeler. Dit kun je al na een paar behandelingen ervaren. 

In 5 behandelingen al resultaat

Het is mogelijk om in zes behandelingen al groot resultaat te bereiken en cellulitis te verminderen. Er zijn twee verschillende types cellulitis. Om de juiste behandeling voor jouw persoonlijke situatie te garanderen, wordt eerst onderzocht om welke vorm van cellulitis het bij jou gaat. De behandeling wordt professioneel uitgevoerd.

Jouw investering

Losse behandeling:  € 45,00

5 behandelingen:   € 210,00       

10 behandelingen:  € 410,00