“Ik leef en leer net als iedereen, elke dag weer”

Manyee Wong – drijvende kracht achter SlankZeeland aan het woord:

“Het is mijn intentie om anderen te inspireren tot een gezond, dynamisch en bewust leven. Mijn enthousiasme werkt op anderen vaak aanstekelijk. Als ik zie dat mijn begeleiding en adviezen iemand verder helpen, geeft me dat veel voldoening en energie. Daar zet ik me graag voor in.

Door mijn jarenlange ervaring als voedings- en gewichtsconsulente, personal trainer en ontspannings- en bindweefselmasseuse, heb ik veel inzicht in lichamelijke en emotionele processen. Ik vind het iedere keer weer fascinerend om te zien hoe ieder mens zich op zijn eigen uniek manier ontwikkelt.

Ik heb met mijn 44 jaar al heel wat levenservaring opgedaan. Ik ben moeder van drie opgroeiende kinderen en het leven is soms best een uitdaging. Maar ik zou niet anders willen. Ik leef en ik leer net als iedereen, elke dag weer. En wat ik leer geef ik graag weer door aan anderen. Dat doe ik met geduld en de nodige humor.

Mijn gedrevenheid om mezelf te blijven ontwikkelen bracht me in 2014 in aanraking met klank. Ik volg(de) hiervoor diverse trainingen bij Antoon Verwer van Bewustwordingscentrum Het Inzicht. Nu zet ik klankschalen en stemvorken in als ingang naar meer bewustwording en heling. Dit is een waardevolle aanvulling gebleken bij het opruimen van overbodige fysieke en emotionele bagage en het creëren van diepe ontspanning. 

Mijn kracht zit hem denk ik vooral in het motiveren van anderen op hun persoonlijke ontdekkingsreis naar een bewuster leven. Ik wandel met plezier een stukje met je mee, in jouw tempo. En ik daag je uit om soms net even verder te reiken dan je tot dan toe hebt gedaan.

Zelf laat ik me inspireren door het Boeddhisme. Dit geeft me het vertrouwen dat er altijd een eenvoudige oplossing is, ook voor complexe uitdagingen op je pad. Ik leef vanuit de visie dat we als mensheid niet bestaan uit losse individuen, maar dat we onderling met alles en iedereen verbonden zijn. We zijn elkaars spiegel en helpen elkaar te groeien in bewustzijn.

Vergelijk het met een steentje dat een rimpeling teweegbrengt in stilstaand water. Je hebt invloed op je eigen leven en dat van iedereen in je omgeving. Hoe wil jij je steentje in het geheel bijdragen? En wat hebben jouw body, mind en soul daarvoor nodig?

Ik zie je graag bij SlankZeeland als je dit samen met mij wilt onderzoeken.”